čija je

Goldi živi u dvorištu, a rado bi se uselila u vaš dom

Foto: Privatni album
Maca Goldi
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
07.06.2017.
u 20:05
Pogledaj originalni članak

Nazvali su je Goldi, a kako joj je pravo ime ne znaju. Pojavila se u dvorištu u Dubravi i u njemu pronašla sigurnost.

No, tu može ostati još samo dva dana, zato joj volonteri zagrebačke udruge za zaštitu životinja Futura hitno traže privremeni ili još bolje stalni dom. Veterinar je potvrdio da je zdrava, a vidljiv trag na trbuhu pokazuje da je i kastrirana. Izrazito je umiljata i mirna, i veterinaru je dopustila da je pregleda i izvadi joj krv.

Sve to ukazuje da je Goldi bila nečija, ako znate čija, javite se na 091/53-83-974. Na isti broj možete se javiti i želite li Goldi pružiti novi dom.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JO
jozomeda
13:08 08.06.2017.

i ja bi uselio u bijelu kuću

CE
centirion
04:50 08.06.2017.

I moje mačke žive na dvorištu,imaju slobodu kretanja,redoviti obrok,spavaju u toplom podrumu kraj bojlera pa šta!