STRAVA KOD V. GORICE

Godinama seksualno zlostavljali prijateljevu kćer, sud im odredio mjere opreza!?

Foto: Thinkstock
Godinama seksualno zlostavljali prijateljevu kćer, sud im odredio mjere opreza!?
12.06.2018.
u 14:07
Tužiteljstvo se žalilo na odluku o neodređivanju istražnog zatvora, smatrajući da je sud pogrešno utvrdio činjenično stanje.
Pogledaj originalni članak

Dvojica muškaraca u dobi od 43 godine ispitana su na Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici zbog sumnje da su spolno zlorabili dijete mlađe od 15 godina.

Jedan se muškarac sumnjiči da je od ljeta 2011. do neutvrđenog dana 2014. u Velikoj Gorici u više navrata seksualno napastovao djevojčicu koja danas ima 14 godina. Djevojčica je inače kći njegova prijatelja, a zlostavljao ju je kada im je dolazio u posjet.

Drugog muškaraca sumnjiči se da je 14-godišnjakinju seksualno zlostavljao od 2008. do neutvrđenog dana 2014. u Velikoj Gorici. Činio je to kada mu je djevojčica s roditeljima dolazila u posjet.

Iako je tužiteljstvo tražilo da im se odredi istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, sutkinja istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici taj zahtjev nije prihvatila. Umjesto toga im je odredila mjere opreza kojima je osumnjičenicima zabranila da se djevojčici približe na udaljenost manju od petsto metara, a zabranila im je i da na bilo koji način kontaktiraju sa žrtvom, bilo izravno ili neizravno!?

Tužiteljstvo se žalilo na odluku o neodređivanju istražnog zatvora, smatrajući da je sud pogrešno utvrdio činjenično stanje. U žalbi traže da se osumnjičenicima umjesto mjera opreza odredi istražni zatvor.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar ivek
ivek
15:22 12.06.2018.

demokracija....bolesno drustvo

Avatar navijač
navijač
14:31 12.06.2018.

Sigurno pripadaju " društveno prihvatljivim" osobama, kako kažu sudci iz vremena Sanadera.

Avatar Feniks
Feniks
14:25 12.06.2018.

Nije kćer o suca! Bolesnici!