Koncert u Bjelovaru

Glazbene zvijezde večeras pomažu kupnju violine Vandi Dabac

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Glazbene zvijezde večeras pomažu kupnju violine Vandi Dabac
30.11.2011.
u 12:18
U hotelu Central od 20 sati nastupaju Zvona, Best, Feminem, Aki Rahimovski i Marijan Brkić iz Parnog valjka. Koncert je humanitaran, za nabavu violine talentiranoj učenici
Pogledaj originalni članak

Štefanjska Zvona, Best, Šliper, Flashback, Luka Bulić, Feminem, Aki Rahimovski i Marijan Brkić iz Parnog valjka glazbene su zvijezde koje su potvrdile svoj dolazak na bjelovarski humanitarni koncert koji će se održati večeras u 20 sati u hotelu Central s ciljem da se talentiranoj glazbenici Vandi Dabac kupi violina.

Naime, Vanda je ove godine nesretnim slučajem ostala bez oca te se s majkom našla u teškoj životnoj situaciji. Stoga se pred zidom našla i kad je riječ o glazbenom uzletu, jer, da bi se mogla dalje usavršavati i postizati još bolje rezultate, nužan joj je kvalitetan instrument, a sanja i upis na Muzičku akademiju.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.