'Obećana zemlja'

Gdje se u Njemačkoj najbolje živi?

Foto: DW video screenshot
Gdje se u Njemačkoj najbolje živi?
16.04.2014.
u 08:52
Sudeći po rezultatima jedne aktualne studije, njemački raj na zemlji nije ni Berlin ni München, već Eichstätt
Pogledaj originalni članak

Njemačka je za mnoge došljake obećana zemlja. Kad biste ih pitali gdje žele živjeti, sigurno bi rekli da sanjaju o Berlinu ili Münchenu, metropolama s navodno visokom kvalitetom života. Ali, sudeći po rezultatima jedne aktualne studije, njemački raj na zemlji nije ni Berlin ni München, već Eichstätt.

U tom gradiću u bavarskoj provinciji jednostavno sve štima. Stopa nezaposlenosti je ekstremno niska, a stupanj blagostanja visok. Pogledajte zbog čega su žitelji Eichstätta najzadovoljniji Nijemci!

>> Ivan Vrdoljak: Ivanec je dokaz da se u Hrvatskoj može uspjeti

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

BA
balic
09:49 16.04.2014.

Jel to nasi mediji ovim clankom nama sugeriraju gdje bi se mi trebali iselit :-)) ? Nek ispitaju gdje se u Hrvatskoj najbolje zivi a ne u njemackoj ..

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:19 16.04.2014.

To ko da bi rekli da se u nas u Bariloviću najbolje živi.

Avatar xvalentinox
xvalentinox
11:00 16.04.2014.

joj koje budalastine,eichstätt je obicno selo,ako zele u muzej moraju u münchen ako zele gledati champions ligu moraju u münchen ako zele gledati svjetski poznate pjevace moraju u münchen ako zele na oktoberfest moraju u münchen itd itd jedino ako zele srati to mogu i u eichstättu kvalitetno napraviti.