PODIGNUTA OPTUŽNICA

Gađao fazana u letu, pogodilo kolegu u glavu

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Gađao fazana u letu, pogodilo kolegu u glavu
20.01.2020.
u 17:03
Tijekom lova na sitnu divljač 27. listopada 2019. kod Kloštra Podravskog nesmotreno je ispalio iz lovačke puške dva hica prema fazanu u letu
Pogledaj originalni članak

Lovac koji je kolegu ustrijelio u glavu morat će za to odgovarati na sudu. Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je podiglo optužnicu protiv 66-godišnjaka zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Tijekom lova na sitnu divljač 27. listopada 2019. kod Kloštra Podravskog nesmotreno je ispalio iz lovačke puške dva hica prema fazanu u letu, iako je, optužuje ga DORH, znao da su se u prostoru prema kojem je pucao nalazili ostali lovci, te da ne smije pucati u njihovom smjeru.

Ispaljenim hicima iz puške je pogodio 29-godišnjeg lovca koji je zadobio prostrijelne rane glave.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NI
NikoCro
17:38 20.01.2020.

Cuj slucajno, ma Daaaaj

Avatar Kaladin
Kaladin
17:12 20.01.2020.

A čuj... i Filip je gađao golubove po Skalicama, a pogodio dilere u letu