praznici se neće produljiti

Fuchs: 11 županija u ponedjeljak bi moglo biti na C modelu. Čeka se odluka i za Zagreb

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ministar Radovan Fuchs u obilasku Petrinje
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Zagreb: Ministar Radovan Fuchs odrzžao konferenciju za medije
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Zagreb: Ministar Radovan Fuchs odrzžao konferenciju za medije
25.03.2021.
u 14:04
Razgovarali smo i sa Zagrebom, pratimo situaciju. Moglo bi se dogoditi da i Zagreb prijeđe, ali još nije donesena definitivna odluka, kazao je ministar
Pogledaj originalni članak

Nakon sjednice Vlade ministar obrazovanja Radovan Fuchs rekao je da bi 11 županija u ponedjeljak moglo biti na C modelu

"U ovom trenutku imamo sedam županija koje su na C modelu. To su sve dalmatinske županije koje su prešle na C model, osim Zadarske koja će prijeći na C model u ponedjeljak. Razgovarali smo i sa Zagrebom, pratimo situaciju. Moglo bi se dogoditi da i Zagreb prijeđe, ali još nije donesena definitivna odluka", kazao je ministar. 

"Ono što je za očekivati jest to da bismo u ponedjeljak mogli imati 11 županija koje bi bile po C modelu", kazao je Fuchs.

Dodao je i da je Istarska županija na C modelu iako su epidemiološki u mnogo boljoj situaciji. Rekao je i kako se praznici neće produljiti.  "Maturanti ostaju u školama. Djeca od 1. do 4. razreda i maturanti idu i dalje u škole", rekao je. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar babinjak1984
babinjak1984
15:17 25.03.2021.

Sad kada su se zarazili prelazite na online??!!

LE
Leana
18:26 25.03.2021.

Jucer smo na poslijednji ispracaj ispratili bliskog clana obitelji koji je od covida preminuo...zarazilo ga dijete od 10 godina :( .Djeca su vecinom asimptomatska..I eto...Pa sad neka prica tko sta zeli,draze mi je da mi je obitelj ziva i zdrava,nego sa koliko ce mi djeca proci u skoli. Pun mi kufer i samoizolacija,i izolacija..Non stop neki sprovod..oca sam sahranila prije 5 mjeseci...Dajte se ljudi saberite...nemojte da morate shvatiti na tezi nacin koliko je ova situacija zbilja opasna...Budimo savjesni,da to sranje sto prije zavrsi :(

GE
genadij
21:37 25.03.2021.

Svakakve smrti guraju pod covid. Ko god umre od starosti pišu covid.