Takvo ponašanje bit će sankcionirano

Fortenova grupa oglasila se o privedenom menadžeru: Osuđujemo svaku vrstu nasilja

Foto: Borna Filic/PIXSELL
Fortenova grupa oglasila se o privedenom menadžeru: Osuđujemo svaku vrstu nasilja
06.02.2021.
u 15:50
Osuda svake vrste nasilja i neprihvatljivost kršenja bilo čijih temeljnih ljudskih prava ugrađena je u vrijednosti i etički kodeks Fortenova grupe, poručili su
Pogledaj originalni članak

Maksim Poletaev, predsjednik Upravnog odbora i Fabris Peruško, glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe oglasili su se oko slučaja kolege Miodraga Borojevića, zamjenika predsjednika Upravnog odbora i neizvršnog direktora grupe, koji je prošlog tjedna priveden zbog nasilja u obitelji

Osuda svake vrste nasilja i neprihvatljivost kršenja bilo čijih temeljnih ljudskih prava ugrađena je u vrijednosti i etički kodeks Fortenova grupe, poručili su. "Nasilje je u dubokoj suprotnosti s našim kompanijskim i osobnim vrijednostima”, rekli su u zajedničkoj izjavi.

Dodali su kako će svako ponašanje bilo koga iz Fortenova grupe koje nije u skladu s etičkim kodeksom i vrijednostima kompanije biti na odgovarajući način sankcionirano.

Prema pisanju medija, Borojević je 31. siječnja priveden i zadržan, a dan kasnije prepaćen na sud gdje je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna kao i mjera zabrane pristupa supruzi. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GO
goriodgorijeg
17:56 06.02.2021.

Ali ništa od toga,da ga izbacite iz fortenove???????? Ne, jer on je HDZ.