U potrazi za domom

Floki se ne vraća na balkon, traži kauč za izležavanje

Foto: Privatni album
Floki
Foto: Privatni album
Floki
Foto: Privatni album
Floki
Foto: Privatni album
Floki
Foto: Privatni album
Floki
Foto: Privatni album
Floki
25.05.2015.
u 20:23
U očima vidi mu se samo povjerenje, savršeno hoda na lajni, slaže se s drugim psima, pas za poželjeti
Pogledaj originalni članak

Simpatična sijeda bradica i nasmijana njuškica, tako danas volonteri opisuju sedmogodišnjeg Flokija koji novi dom čeka u privremenom smještaju.

A sve je počelo prije nekoliko mjeseci, nakon što je Floki zimu proveo na balkonu. Tu su ga ostavili njegovi bivši vlasnici, koji su psa zaboravili i cijepiti i čipirati.

- Mjesecima nikoga nije smetalo gdje pas živi, ima li što za jesti, ima li se gdje skloniti. Zato smo pokrenuli zajedničku akciju – priča jedna od volonterki koja je u svemu sudjelovala. Kad je sklonjen s balkona, Floki je jedno vrijeme bio u skloništu u Liču, a zatim su mu volonteri pronašli privremeni smještaj.

- Nakon svega što je proživio, u Flokijevim očima i dalje se vidi povjerenje. On je jedno divno, drago i mazno stvorenje – priča volonterka. Dodaje kako se ponaša kao pravi odgojeni 'kaučar'. Bez razmišljanja uskočit će u krilo kad sjednete, a ako ga slučajno zaboravite gurat će vas njuškom dok ga ne počnete maziti. Savršeno hoda na lajni, slaže se s drugim psima, pas za poželjeti. Iako ima sedam godina i crne je boje.

Floki je cijepljen, čipiran i kastriran, a za njega traže odgovornog vlasnika i dom u kojem će biti kućni ljubimac. Ostale informacije na 095/56-20-022 ili 099/25-18-904.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DR
dreflu
08:22 26.05.2015.

Stavi si naočale,vidjet ćeš bolje!

LA
LANA555
21:57 25.05.2015.

Oci mu se ne vide sad sam vas provalila da muljate.