Opatija

Festival vatrometa uz spektakularne koreografije majstora pirotehnike

vatromet
vatromet
vatromet
vatromet
vatromet
vatromet
28.06.2015.
u 20:12
Kao uvertira u dva centralna vatrometa publika je po prvi puta imala priliku vidjeti i pirotehnički show, a „zagrijavanje“ za glavni događaj pružio je od 22.15 sati „Baby vatromet“
Pogledaj originalni članak

Eksplozije na nebu, praćene najvećim hitovima svevremenske ABBE, bile su najbolje svjećice na slavljeničkoj torti petog jubilarnog Festivala vatrometa u Opatiji, koji je jučer održan uz brojne posjetitelje koji su s divljenjem promatrali jedinstvene koreografije piromuzičkog vatrometa.

Već od 19.00 sati uvod u događanje pružile su vještim akrobacijama i atraktivnim nastupima skupine uličnih zabavljača i žonglera: Triko Cirkus Teatar iz Zagreba, Cigo One Man Band iz Pule i Rad Rays iz Opatije. Program se od 21.00 sat odvijao pod voditeljskom palicom Karmele Vukov Colić i uz glazbeni nastup Nene Belana & Fiumens, koji su i ove večeri izveli uz pratnju rasplesane publike svih generacija mnogobrojne hitove poput Zvuci ulice, Ja volim je, Ludo zaljubljen, Pričaj mi o ljubavi, Sunčan dan, Stojin na kantunu i mnoge druge.

Kao uvertira u dva centralna vatrometa publika je po prvi puta imala priliku vidjeti i pirotehnički show, a „zagrijavanje“ za glavni događaj pružio je od 22.15 sati „Baby vatromet“, posebno prilagođen najmlađim ljubiteljima „vatrometnih koreografija“ uz pratnju nježne glazbe iz popularnog animiranog filma Frozen. U 23.30 sata dočekana je i glavna točka večeri, Piromuzički vatromet u kojem su se eksplozije na nebu šarenih boja izmjenjivale u skladu s glazbenom podlogom, obradom pjesama grupe ABBA iz mjuzikla Mamma Mia koji je večer ranije u izvedbi Kazališta Komedija rasprodao Ljetnu pozornicu.

>> Dječji vatromet – novost na festivalu vatrometa

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar d-ano
d-ano
00:41 29.06.2015.

,,,,,,,,,,,rasteruju komarce,,

FI
Fisherman
21:25 28.06.2015.

Jel to pisu za Zagrebacke dane vatrometa posto je program potpuno identican a i satnica.Cini mi se da Opatija prepisuje od najboljih.