VIDNO UZNEMIRENA

Fatalna Sunita nakon ispitivanja novinarima prijetila štakama

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Sunita Hindić-Bošnjaković
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Sunita Hindić-Bošnjaković
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Sunita Hindić-Bošnjaković
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Sunita Hindić-Bošnjaković
Foto: Privatni album, Denis Kapetanović/PIXSELL
Sunita Hindić-Bošnjaković
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Sunita Hindić-Bošnjaković
13.11.2019.
u 15:33
Nedavnom odlukom Kantonalnog suda u Mostaru pritvor joj je produžen za dva mjeseca
Pogledaj originalni članak

Sunita Hindić koju se tereti za ubojstvo poduzetnika Nine Ivankovića (55) jučer je pod jakom pratnjom bila na medicinskom pregledu u Kantonalnoj bolnici „Dr.Safet Mujić“ u Mostaru, a danas je odvedena na dodatno ispitivanje u Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije.

Ova 21-godišnjakinja koja je stradala 4. listopada skočivši sa zida uz motel slomila je kosti stopala na obje noge, a pred zgradom tužiteljstva vidno uznemirena novinarima je prijetila štakama, prenosi Dnevni avaz.

Nedavnom odlukom Kantonalnog suda u Mostaru pritvor joj je produžen za dva mjeseca. Dnevni avaz piše da se Sunita uspješno oporavlja te da su joj liječnici s jedne noge skinuli gips. 

Situaciju je komentirao i otac mlade žene, Esad Hindić, koji je pokušao posjetiti kćer u pritvoru.

- Vjerujem u tužiteljstvo i sud. Neka svako odgovara za svoje postupke - rekao je Esad još u listopadu.

Iako s kćeri nije bio u najboljim odnosima, kazao je da 'vjeruje u svaku riječ koju je izgovorila tijekom ispitivanja'. Tada je rekla da se s pištoljem 'igrala', te da je 'slučajno opalio'.

- Ona je oduvijek htjela biti velika zvijezda, a ja se s tim nisam slagao. Zato se nismo viđali... Ali ne vjerujem da je u stanju namjerno ubiti čovjeka. U medijima sam pročitao da je i ranije imala problema sa zakonom... Nisam upućen u odnos Sunite i tog gospodina. Mogu samo reći da mi je žao. Kamo sreće da je makar ranjen, da je preživio - ispričao je Esad.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:54 13.11.2019.

Ja bih dopustio Suniti da me osuneti.

AV
avim
20:01 13.11.2019.

Čudno da je nisu dovezli u Split na pregled