HDZ odgovara

F. Matušić: Imamo dokaze da su nasilnici dobili 250 kn za nerede

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
F. Matušić: Imamo dokaze da su nasilnici dobili 250 kn za nerede
02.03.2011.
u 15:08
Radimir Čačić sastao se sa Željkom Sačićem. Sve što govorimo potkrijepit ćemo konkretnim dokumentima
Pogledaj originalni članak

- Stojimo iza svih naših izjava da su prosvjednici iz Radićeve dobili po 250 kuna i da su se sastali s dužnosnici SDP-a i s organizatorima prosvjeda u Splitu. Sastali su se na Klisu i u Trogiru i oni jako dobro znaju gdje i na kojim mjestima pa neka odgovore na to. Isto tako Radimir Čačić sastao se sa Željkom Sačićem. Sve što govorimo potkrijepit ćemo konkretnim dokumentima i saznanjima i već imamo iskaze osoba koje su primale novac, i to ćemo dostaviti nadležnim institucijama - poručio je glasnogovornik kluba HDZ-a Frano Matušić.

Potpredsjednik kluba zastupnika HDZ-a Krunoslav Markovinović kazao je da je malo neuobičajen napad Željka Sačića na kolegu Matušića.

- Njegovo vrijeđanje je neobično za budućeg političara kakvim se Sačić predstavlja. No podsjećam, Sačić je priznao da se sastao s Čačićem no tvrde da je tema bila o grožđu i uzgoju grožđa. Budući da se Coning dosad nije bavio preradom grožđa, nisam siguran da je to bila prava tema susreta - kaže Markovinović.

Ne vjerujem, iako smo dobili potvrdu da je prosvjednicima plaćano po 250 kuna za sudjelovanje na prosvjedu, da je Čačić to plaćao jer on svojim radnicima duguje plaće od listopada.

Dakle, tri mjeseca radnici Coninga nisu dobili plaću . Zbog toga je Čačić bio zadužen za branitelje, a ostali, koji imaju novca, za druge prosvjednike - zaključio je Markovinović.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

BE
besliciv
15:31 02.03.2011.

da sad bu mo vjerovali bandi koja je ogulila Hrvate&Hrvatsku !? Ljudi hdz vam je BAGRA najgore moguce vrste !

BA
baba
15:36 02.03.2011.

kaže mamić:\"... đubre, đubre, mućko đubre! prestani više lagat ovaj napaćeni narod, nemaš to pravo...\" :))

LI
linalena
15:27 02.03.2011.

Da nije Matušić iz crnih torbi plaćao prosvjednike? HDZ jedini ima koristi nahuškati huligane da obezvrijede prosvjed.Matušić je podao, ljigav i pokvaren tip.Prepokvaren čak i za HDZ, Mora da ga se onaj zgodni, pametni i ozbiljni g Marić srami.