Privatni posjet

F. Fischler, bivši povjerenik EU, Sanaderu u pritvor donio knjige

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
franz fischler (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
franz fischler (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
franz fischler (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
franz fischler (1)
12.09.2011.
u 10:08
Fischler je sam izrazio želju da posjeti bivšeg čelnika HDZ-a i Vlade
Pogledaj originalni članak

Ivu Sanadera, pritvorenog u Remetincu i nedavno optuženog za ratno profiterstvo, u 10.30 sati posjetio je bivši povjerenik EU za poljoprivredu Franz Fischler.

Koliko je poznato, Fischler je sam izrazio želju da posjeti bivšeg čelnika HDZ-a i Vlade te se njegov dolazak u Remetinec može protumačiti kao neki oblik prijateljske geste.

S njim je Sanadera obišla i odvjetnica Jadranka Sloković, jedna od braniteljica u Sanaderovu odvjetničkom timu. Remetinec su napustili oko podneva, a kako doznajemo, Fischler je Sanaderu donio knjige i razgovarali su o prošlim vremenima.

Bivši povjerenik EU izjavio je da je bila riječ o strogo privatnom posjetu te nije želio komentirati optužbe protiv Sanadera kao ni sudske postupke koji se protiv njega vode.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

OB
-obrisani-
10:42 12.09.2011.

potpuno nevažno tko ga posjećuje....

ST
stranac
10:43 12.09.2011.

ovaj lopov bolje zivi u zatvoru nego ja na bausteli,,

Avatar kukulelavac
kukulelavac
10:41 12.09.2011.

Franz Fischler.- dolazi u Remetnec Treba i za njime zauvjek zatvoriti gvozdena vrata kao i za komunistom Sanaderom. Biti će da su zajedno opljačkali Hrvatsku,pa neka zajedno i odsluže to.