PREVARA ILI GREŠKA?

'Evo kako vas kradu': Na vagi piše 108 grama, a nema tereta

Foto: Facebook/Marin Starčić
'Evo kako vas kradu': Na vagi piše 108 grama, a nema tereta
20.04.2014.
u 20:37
Kupac je uvjeren kako je riječ o smišljenom potezu kako bi se kupcima naplatio veći iznos za kupljenu robu
Pogledaj originalni članak

Korisnik Facebooka Marin Starčić na toj je društvenoj mreži objavio fotografiju koju je, kako tvrdi, snimio u jednom supermarketu u Opatiji, a na kojoj se vidi kako vaga pokazuje početnu vrijednost od 0,108 kg, iako na njoj nema nikakvog tereta.

Starčić je uvjeren kako je riječ o smišljenom potezu s ciljem da se kupcima naplati veći iznos za kupljenu robu. Dodaje kako je u blizini bila još jedna ispravna vaga te kako su i drugi kupci primijetili da im neispravna pokazuje 108 grama više.

"Naposljetku smo pitali djelatnicu kako je to moguće, a ona s kiselim osmjehom na licu bez riječi restarta dvije nebaždarene vage i ode !!! Vage su nakon toga imale 0 za početno stanje", napisao je Starčić.

 

>> Cijene na policama iste ili više, a proizvodi vidno "mršaviji"

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

DU
Deleted user
21:16 20.04.2014.

nema pomoći malima kada je sustav u svemu uništen. tada veliki rade što hoće. ako se još spomene "vrlo učinkovito" pravosuđe onda je stvar jasna da su mali osuđeni na pljačku i otimačinu velikih

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
22:17 20.04.2014.

Pitam se gdje je sada državni inspektorat ? Državni inspektorat uopće nije trebalo ukidati a zbog čega su ga ukinuli nego da se nekome pogoduje. Sada građani sami moraju paziti kada vam trgovac važe da ne važe na papiru nego na najlonu i da u brzini ne baca proizvod koji važe na vagu. Papir na vagi se prodaje po cijeni Kulena i kada se još uračuna nekvalitetan proizvod,meso lošeg kvaliteta i kancerogene materije,kupac je trostruko oštećen a uz to nema se kome obratiti. Sada svi love u mutnome.

TM
tony_montana
21:59 20.04.2014.

u sparu kupujem pistacio i lješnjake... za šaku platim 20 kuna, bilo mi je čudno, no rekoh ajde... idući put ću provjetiti na kućnoj vagi.