Zastava od ovaca

Evo kako je domoljubna farmerica proslavila nacionalni praznik

Foto: Reuters video screenshot
ovce
27.01.2015.
u 09:53
Australska farmerica Hanna Marriott proslavila je dan Australije tako što je koristeći se hranom stado ovaca postavila u obliku australske zastave
Pogledaj originalni članak

Australska farmerica Hanna Marriott proslavila je dan Australije tako što je koristeći se hranom stado ovaca postavila u obliku australske zastave i riječi ''Oz'', javlja Reuters.

Da bi prikazala neobičnu zastavu, iskoristila je čak 1030 ovaca koje su navedene da stanu u obliku australske zastave tako što su slijedile vozilo koje je iza sebe ostavljalo ječam i bijelu lupinu.

>> Googleove kamere u Edinburghu snimile neobičan prizor

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
10:14 27.01.2015.

Da je slično učinio neki naš seljak proglasili bi ga zatucanim ustašom... btw, zbog čega se toleriraju i ne brišu stvarno uvredljivi komentari na nekim temama, konkretno o Kolindi ?

ĆA
ćaćaća
10:26 27.01.2015.

ovakve stvari partija i 3 u hr nazivaju ustaštvom..stara kumrovečka škola..domoljublje proglasi nacionalizmom pa vladaj do mile volje..

Avatar mama mia
mama mia
11:20 28.01.2015.

I u nas ima domoljuba koji bi da im se za doručak ,ručak i večeru otsvira himna