Provjerite

Evo kako će raditi trgovine i šoping-centri za Oluju

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Evo kako će raditi trgovine i šoping-centri za Oluju
04.08.2020.
u 09:47
Većina trgovina i šoping-centara radit će na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti
Pogledaj originalni članak

Većina trgovina i šoping-centara radit će na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti prema nedjeljnom radnom vremenu.

Lidl će raditi prema blagdanskom radnom vremenu, a više o tome možete provjeriti ovdje. Isti princip rada imat će trgovine Konzuma. Radno vrijeme Konzuma provjerite ovdje. SPAR supermarketi rade skraćeno, a radno vrijeme svih INTERSPAR hipermarketa je normalno ili produženo, prilagođeno turističkim lokacijama. Njihovo radno vrijeme provjerite ovom linku. Otvoren će biti i Kaufland, a radno vrijeme možete provjeriti ovdje. I Plodine će sutra otvoriti svoja vrata kupcima, a o radnom vremenu više doznajte ovdje. Prodajni centri Pevexa rade skraćeno od 8 do 14 sati.

Westgate Shopping City radi redovnim radnim vremenom od 10 do 21 sat. Avenue Mall radit će 5. kolovoza, a ovdje možete doznati točno radno vrijeme objekata u njemu. Također će raditi i Arena Centar Zagreb i to redovnim radnim vremenom, uz neke iznimke.

Trgovački centri Supernove radit će 5. kolovoza prema nedjeljnom radnom vremenu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KU
Kultura
10:38 04.08.2020.

Zamisli da u americi na dan nezavisnosti rade trgovine, zamisli da su u francuskoj njrmackoj italiji na njihov glavni drzavni praznik otvoreni ducani?! Oni svoju zemlju voke i postuju a mi smo za judine skude prodali svoje dostojanstvo.