STVORILA SE GUŽVA

Nesreća na autocesti A6: Auto se zabio u ogradu pa zapalio, vozač se spasio u zadnji tren

Foto: Čitatelj 24sata
Nesreća na autocesti A6: Auto se zabio u ogradu pa zapalio, vozač se spasio u zadnji tren
10.06.2020.
u 17:43
Promet teče otežano jednim trakom iz smjera Zagreba, a prema izjavama svjedoka već se stvorila kilometarska kolona.
Pogledaj originalni članak

U srijedu u popodnevnim satima došlo je do prometne nesreće na autocesti A6 pored čvora Čavle i Kikovica u smjeru Zagreba. Naime, policija nam je potvrdila da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u zaštitnu ogradu. Vozač odmah je uspio izaći iz automobila koji se nedugo zatim zapalio. 

- Mi smo bili među prvima koji su se zaustavili nakon što smo vidjeli da automobil gori. Prvo je plamen počeo iz prednjeg dijela automobila pa se zatim proširio na cijeli auto. Neki su već pokušavali ugasiti požar svojim protupožarnim aparatima, no nisu uspjeli. Nedugo zatim, stigla su vatrogasci i policija pa su oni brzo uspjeli ugasiti vatru, ali automobil je već bio u potpunosti izgorio - rekla je svjedokinja za 24 sata.

- Vidjeli smo vozača kako u potpunom šoku stoji na travnjaku, a ubrzo su došli i bolničari - dodala je. 

Vozač je prebačen kolima Hitne pomoći u Sušačku bolnicu.

Promet teče otežano jednim trakom iz smjera Zagreba, a prema izjavama svjedoka već se stvorila kilometarska kolona. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.