zvijezda je rođena

Energični trogodišnjak očarao svijet izvedbom pjesme iz filma Les Miserables

Foto: Screenshot YouTube
Les Miserables, dječak pjeva
05.09.2015.
u 12:37
Iako ne savršenih vokalnih sposobnosti, dječak je 'skinuo' melodiju i riječi zahtjevne pjesme koja je jedna od najpoznatijih pjesama popularnog filma
Pogledaj originalni članak

Trogodišnji Koen Frehner osvaja internet. Njegova majka na YouTube je, naime, postavila video u kojem maleni pjeva pjesmu 'Do You Hear The People Sing' iz britanskog mjuzikla Les Miserables koji je nagrađen s tri Oskara.

Iako ne savršenih vokalnih sposobnosti, dječak je 'skinuo' melodiju i riječi zahtjevne pjesme koja je jedna od najpoznatijih pjesama popularnog filma.

Trogodišnjak, kaže njegova majka, po cijele dane pjeva tu pjesmu pa ga je odlučila snimiti i pokazati javnosti.

Video je na YouTubeu pogledan više od pola milijuna puta, a većina je oduševljena energičnom i strastvenom izvedbom malenog Koena. 

>> Ima samo 9 godina i nevjerojatan talent: Je li ovo nova Amy Winehouse?

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
13:09 05.09.2015.

Ostao sam bez texta, svaka čast maleni😉