Eksplozija u Egiptu

U napadu na džamiju 235 mrtvih. Predsjednik obećao 'brutalan odgovor'

Foto: Hani Al-Ansi/DPA/PIXSELL/ Ilustracija
Eksplozija bombe
Foto: Twitter
24.11.2017.
u 16:20
Stotine ljudi ubijene su u eksploziji i pucnjavi u džamiji na egipatskom poluotoku Sinaju.
Pogledaj originalni članak

Eksplozija se dogodila za vrijeme podnevnih molitvi prije no što su naoružani napadači otvorili vatru na vjernike koji su napuštali džamiju, stoji u izvješću u kojem se navode sigurnosni izvori i svjedoci.

U Egiptu se dogodio niz smrtonosnih napada, uglavnom na sigurnosne snage, nakon što je vojska svrgnula islamističkog predsjednika Mohameda Morsija 2013. godine.

Većina napada izvedena je na Sinaju, a odgovornost su preuzeli ekstremisti Islamske države.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

ST
Startrack
13:08 24.11.2017.

Ja neznam sto Vecernji necisti ovaj balkanski otpad sa foruma. Prim ovaj VeslinKuburic i onaj Bosnjak1941. Cistite balkansko smece sa foruma. Cjela ideja hrvatskog foruma je daje to zapadni forum da nema nista sa balkanskim ciganima.

MO
mobitel20
13:37 24.11.2017.

Suniti - siiti...Uz to tamo drma Muslimansko bratstvo, braca Bookira Izmetbegovica koji pozdravlja zajedno s njima na slici poput Hamasa, s 4 prsta...Slicni su svetosavskim mitomanima. Zao mi je stradalih, doista ! Ali kada vidim ove trolere poput kuburica i nogogaza, moram se osvrnuti na to.

AM
Axis Mundi
13:44 24.11.2017.

znate li razliku između "sigurnosan" i "siguran"? što znači "sigurnosan izvor"? koji je to, kako se zove, otkuda je?