JEZIVA SNIMKA

Eksplozija na benzinskoj postaji u Sibiru: Ozlijeđeno šestero ljudi

Foto: Screenshot
Eksplozija na benzinskoj postaji u Sibiru: Ozlijeđeno šestero ljudi
14.06.2021.
u 16:26
Vlasti su priopćile kako je došlo do eksplozije spremnika goriva što je uzrokovalo veliki požar
Pogledaj originalni članak

Šest ljudi ozlijeđeno je u golemoj eksploziji na benzinskoj postaji u ruskom gradu Novosibirsku, a oblak gustog dima nadvio se iznad grada.

Vlasti su priopćile kako je došlo do eksplozije spremnika goriva što je uzrokovalo veliki požar, piše RT. Ozlijeđena su četiri zaposlenika benzinske postaje te dvojica vatrogasaca. Četiri su osobe navodno hospitalizirane zbog jakih opekotina koje su zadobile.

Do eksplozije je došlo na jednom od točionika tijekom punjenja. Prilikom eksplozije, uništen je kamion s teretom i kamion s gorivom.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:58 14.06.2021.

Užas! Ako zaista nitko nije poginuo, to je pravo čudo!