poziv za peticiju

Eko Kvarner i Labin Art Express XXI zajedno protiv Plomina C

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Eko Kvarner i Labin Art Express XXI zajedno protiv Plomina C
11.01.2013.
u 13:59
Dvije udruge prikupljene potpise sa zahtjevom za odustajanje od realizacije predloženog projekta Plomin C namjeravaju poslati Vladi u obliku predstavke
Pogledaj originalni članak

Udruge Eko Kvarner i Labin Art Expres XXI pozvale su u petak građane Istarske i Primorsko goranske županije na potpisivanje peticije protiv, kako navode, kontraverznog projekta Plomin C. Dvije udruge prikupljene potpise sa zahtjevom za odustajanje od realizacije predloženog projekta Plomin C namjeravaju poslati Vladi u obliku predstavke.

Kako Vlada, usprkos višestruko ponovljenim zahtjevima, nije smatrala potrebnim raspisati savjetodavni referendum građana dviju županija o projektu u Eko Kvarneru i Labin Art Expressu smatraju da je došlo vrijeme da građani okupljeni u Građanski odbor za referendum o projektu Plomin C iskoriste svoje Ustavom i Aarhuskom konvencijom zagarantirano pravo i prikupljanjem potpisa izraze svoje mišljenje.

Potpsivanje peticije započet će u obje županije i na internetu za desetak dana, a koordinirat će ga aktivisti dviju udruga.

>>Ne Plominu - Zelena akcija i Zelena Istra predale tužbu Upravnom sudu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.