Džihadisti poručuju:

'Sve ide po našem planu u 7 točaka – totalni rat bit će 2016.'

Foto: Reuters (Ilustracija)
'Sve ide po našem planu u 7 točaka – totalni rat bit će 2016.'
21.11.2015.
u 13:07
San islamista: Do 2020. kalifat će ujediniti 1,5 milijardi muslimana
Pogledaj originalni članak

Islamisti su još prije 15 godina osmislili plan kako će u sedam koraka osvojiti svijet te su za 2016. godinu najavili „totalni rat". Kada je taj plan Al-Qa'ida predstavila prije 15 godina, svi su im se izrugivali i mislili kako maštaju o nemogućem, međutim, čini se da su dosta toga proveli u djelo.

Pet koraka već učinjeno

Jedan od vođa Al-Qa'ide Omar Bakri, koji je protjeran iz Londona te se danas nalazi u libanonskom zatvoru zbog islamskog radikalizma i terorizma, kazao je kako su jedini pobjednici Arapskog proljeća džihadisti.

Bakri vjeruje da je taj Al-Qa'idin plan u sedam koraka zapravo Božji plan kojim će islamisti u dva desetljeća, od 2000.do 2020., zavladati cijelim svijetom. U prvom koraku, od 2000. do 2003. godine, najavili su "buđenja" islamista" riječima: "Mi ćemo zadati snažan udarac u glavu zmije u New Yorku." To se i obistinilo napadom 11. rujna 2001. Sljedećih pet koraka predvidjeli su u razdoblju od 2013. do 2016. godine, osnivanje jedne islamske države, kalifata, kao i to da će se utjecaj Zapada smanjiti u islamskom svijetu. Islamisti su dosad ostvarili prvih pet koraka.

Uzeti dio Europe

Umjesto slobode i demokracije, oni se oslanjaju na metode totalitarnog nadzora države i krutog tumačenja šerijata, islamskog prava. Šesti korak koji su najavili jest „totalni rat" 2016. jer će, nakon uspostave kalifata, izbiti vjerski rat između "vjernika, islamske vojske, i nevjernika, kršćana". Konačna „pobjeda" predviđena je 2020. kada bi Islamska država imala milijardu i pol muslimanskih stanovnika i proširila se i na Europu.

>>U hotelu više nema taoca, izvučeno 27 tijela. Policija se i dalje bori s napadačima

>>Nema dvojbi, hrvatskoj najveća opasnost prijeti iz BiH

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 168

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
13:13 21.11.2015.

i onda je svizac zamotal cokoladu

ŽA
Žarulja
13:35 21.11.2015.

I onda ćete popljugat u 1.koraku...Sramoto islama...

EL
Elmar
13:38 21.11.2015.

Tko dopušta ovakve članke da dođu u tisak, jeli odgovorni urednik pijan ili jeli VL postao kupusni list?