Tragedija na Korčuli

Policija objavila detalje nesreće u kojoj su poginula dvojica mladića

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Policija objavila detalje nesreće u kojoj su poginula dvojica mladića
14.11.2018.
u 11:32
U nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak koji je smrtno stradao, kao i njegov 26-godišnji suputnik
Pogledaj originalni članak

Vozač i suputnik u automobilu dubrovačkih registracijskih oznaka poginuli su, a suputnica je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći u srijedu na Korčuli.   

Teška prometna nesreća dogodila se noćas oko 1,10 sati na cesti D 118 u blizini Blata na Korčuli.

U nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak koji je smrtno stradao, kao i njegov 26-godišnji suputnik, dok je 22-godišnja putnica ozlijeđena i s težim ozljedama helikopterom prevezana u splitsku bolnicu, izvijestili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 31-godišnjak upravljao osobnim vozilom krećući se iz pravca Vela Luke u pravcu
Blata. Dolaskom do raskrižja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, udario u betonski zid uz rub kolnika, a nakon toga i u kameni suhozid te se u prevrtanju zaustavio na ograđenoj zemljanoj površini.

Uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo je 31-godišnji vozač i 26-godišnji suputnik, dok je 22-godišnja putnica iz vozila s težim ozljedama prevezena u splitsku bolnicu gdje je zadržana na daljem liječenju.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

TT
TTjac
10:52 14.11.2018.

Niski kvocijent inteligencije i duboke frustracije ogledaju se u prometu. Nijedan zakon to ne može riješiti, samo korjenite društvene promjene. No, mi sami sebi govorimo Vi i tepamo si bez imalo samokritičnosti. Nema promjena.

AA
Aartur
10:35 14.11.2018.

Stvari su jednostavne - ako ste mlađa ženska osoba, NEMOJTE se voziti sa svojim vršnjacima u skupim automobilima. Vaš vršnjak taj automobil gotovo sigurno nije zaradio sam, što mu stvara kompleks inferiornosti. U kombinaciji s malo alkohola ili droge, to gotovo uvijek rezultira pritiskanjem papučice gasa i jurnjavom po cesti, kako bi se navedeni kompleks pokušao ublažiti i na neki način se ipak dokazati pred vama. U konačnici, pogibate svi skupa, posve uzaludno.

VO
vorda400
08:58 14.11.2018.

Ma ljudi nisu normalni na cesti svi nabrijani ko da su na utrci jučer holding kamion za odvoz glomaznog otpada pogodio auto na parkingu likovi ni da su pogledali ili stali samo su elegantno se odvezli dalje doživotno oduzimanje vozačke dozvole momentalno