NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN

Dvoje stranaca se sukobilo u mjestu Duće, jedan zadobio ubodnu ranu

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Dvoje stranaca se sukobilo u mjestu Duće, jedan zadobio ubodnu ranu
22.09.2022.
u 17:44
Na mjestu događaja izvršit će se očevid.
Pogledaj originalni članak

U mjestu Duće oko 16:10 došlo je do sukoba između dvoje stranih državljana pri čemu je jedan od njih zadobio ubodnu ranu oštrim predmetom, javljaju iz PU Splitsko-dalmatinske.

- Ozlijeđeni muškarac prevezen je na pružanje liječničke pomoći te prema prvim informacijama nije životno ugrožen. Muškarac koja se dovodi u svezu s događajem je uhićen te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje - navodi se u priopćenju.

Na mjestu događaja izvršiti će se očevid.

VIDEO: Vjekoslav Prebeg kolima hitne pomoći prevezen u KB Dubrava

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.