SUDARU U SPLITU

Dvoje ozlijeđeno u sudaru policijskog i osobnog vozila

Foto: Tino Juric/PIXSELL
Sudar Split (1)
Foto: Tino Juric/PIXSELL
Sudar Split (1)
Foto: Tino Juric/PIXSELL
Sudar Split (1)
15.11.2011.
u 15:58
Dvije su osobe zatražile liječničku pomoć nakon sudara policijskog i osobnog vozila u utorak oko 14 sati u Splitu
Pogledaj originalni članak

Dvije su osobe zatražile liječničku pomoć nakon sudara policijskog i osobnog vozila u utorak oko 14 sati na križanju Ulice Domovinskog rata i Vukovarske ulice u Splitu. Policijska je Škoda, prema riječima očevidaca, oduzela prednost Hyundaiju Athosu. Međutim, u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj to nam nisu ni potvrdili niti demantirali.

– Ne znamo još, očevid je u tijeku, pojedinosti ćemo znati poslije. Mogu samo potvrditi da su dvije osobe ozlijeđene i prevezene u hitnu medicinsku pomoć – rekla je Sanja Nazlić iz Ureda za odnose s javnošću PU.

Još nije znala jesu li ozlijeđeni policajci ili civili, a ne zna se ni koliko je putnika bilo u vozilima. Izvijestit će javnost čim prikupe sve informacije, odnosno kad se završi očevid.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JA
james49
17:12 15.11.2011.

kolko su napuhali?

BG
bijesna glista
19:03 15.11.2011.

He he Vozi Miško! Mi smo vlast i zakon.

DU
Deleted user
06:56 16.11.2011.

Mile, jel\' da palim stojadina?