OBOŽAVAJU GA

Dvogodišnji kuhar opet u elementu, pogledajte kako je 'izblamirao' majku

Foto: Screenshot
Dvogodišnji kuhar opet u elementu, pogledajte kako je 'izblamirao' majku
02.10.2020.
u 19:00
Neodoljivi mališan time je ponovno zapalio društvene mreže gdje za njega pišu da je urnebesan, genijalan...
Pogledaj originalni članak

Dvogodišnji dječak Cade iz Velike Britanije vjerojatno je najmanji šef kuhinje, ali već broji stotine tisuća obožavatelje koji na društvenim mrežama prate njegove kulinarske avanture. 

Kako se navodi u opisu njegova Instagram profila, ovaj 'mini kuhar' uživa u kuhanju gotovo kao što uživa i jesti, a upravo je njegova neodoljiva želja da pojede sve sastojke koji mu se nađu pod rukom ono što nasmijava mnogobrojne pratitelje i što mu je donijelo slavu. Nakon što je video u kojem kuha s bakom pregledan više od 30 milijuna puta na Facebooku i Twitteru, emisija This Morning koja se emitira na ITV-u odlučila ga je videopozivom uključiti u svoju emisiju, a njegova reakcija tijekom uključivanja postala je novi viralni hit.

Naime, usred prijenosa dvogodišnjak s čarapama na rukama uhvatio je majku za grudi i veselo vikao "Mamine sise". Neodoljivi mališan time je ponovno zapalio društvene mreže gdje za njega pišu da je urnebesan, genijalan...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.