LIVERPOOL

Dvije žene pokušale mrtvoga muškarca unijeti u zrakoplov

Dvije žene pokušale mrtvoga muškarca unijeti u zrakoplov
06.04.2010.
u 17:51
Osoblje zračne luke posumnjalo je da nešto nije u redu kada su dvije žene pokušale muškarca u invalidskim kolicima i s naočalama na očima prijaviti na let za Berlin.
Pogledaj originalni članak

Britanska policija uhitila je dvije žene koje su pokušale na aerodoromu John Lennon u Liverpoolu u zrakoplov unijeti tijelo svog mrtvog rođaka, javlja BBC. Osoblje zračne luke posumnjalo je da nešto nije u redu kada su dvije žene pokušale muškarca u invalidskim kolicima i s naočalama na očima prijaviti na let za Berlin.

Pretpostavlja se da je muškarac umro prethodnog dana. Dvije žene, stare 41 i 66 godina, uhićene su pod sumnjom da nisu prijavile njegovu smrt. Policija je rekla da su do 1. lipnja puštene na slobodu uz kauciju. Obje imaju njemačko državljanstvo, ali žive u Velikoj Britaniji. Policija je također pokrenula istragu o tvrdnjama da je tijelo pokojnika do zračne luke prevezeno taksijem.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
22:43 06.04.2010.

Ovo je original iz filma Mrtav ladan! Gde je deda!? hahahahaha