grmljavinska oluja

Užas u kampu: Srušilo se stablo, poginule sestre stare 3 i 14 godina

Foto: Fotogramma/ABACA/PIXSELL
Užas u kampu: Srušilo se stablo, poginule sestre stare 3 i 14 godina
30.08.2020.
u 16:16
Djevojčice su spavale u šatoru s trećom sestrom koja je prošla s modricama dok su roditelji neozlijeđeni
Pogledaj originalni članak

Dvije sestre od 3 i 14 godina poginule su u nedjelju kada je na njihov šator palo stablo u kampu u Toskani, objavila je u nedjelju talijanska novinska agencija ANSA.

Djevojčice su spavale u šatoru s trećom sestrom koja je prošla s modricama dok su roditelji neozlijeđeni u nesreći u kampu Verde Mare u Marini di Massa.

Grad se nalazi u obalnoj regiji Versiliji, 120 kilometara sjeverozapadno od Firenze.

Obitelj iz okolice Torina bila je ondje na ljetovanju.

Stablo je palo usijed velike grmljavinske oluje, tijekom vikenda obilježenog nevremenom u velikim dijelovima sjeverne Italije.

U pokrajini Varese, stotinjak kilometara sjeverozapadno od Milana, nestao je čovjek koji je pao u rijeku, dok su vatrogasci u Toskani spasili ženu koja je pala u rijeku Ombrone, prenosi agencija.

VIDEO Nakon jakog nevremena, poplava u Veroni: Na ulicama je voda bila duboka i do metar i pol!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.