Dvije osobe smrtno stradale u prometnim nesrećama

Foto: Arhiva VL
Dvije osobe smrtno stradale u prometnim nesrećama
12.12.2009.
u 10:03
Teške su se prometne nesreće dogodile u Sisku u Petrinjskoj ulici i Martinskoj Vesi u Gornjoj sisačkoj Posavini.
Pogledaj originalni članak

U Sisku, u Petrinjskoj ulici nedaleko od trgovine Sertić, osobno vozilo kojim je upravljao 56-godišnji vozač naletjelo je na pješakinju. Udarac je bio jak, nesretna pješakinja udarila je glavom u vjetrobransko staklo vozila i pala na kolnik, te zadobila teške ozljede. Prevezena je u bolnicu gdje je nedugo potom preminula.

Po posljedicama slična nesreća dogodila se također u jutarnjim satima u Martinskoj Vesi u Gornjoj sisačkoj Posavini gdje je 71-godišnja biciklistica iz Martinske Vesi, obilazeći lokvu vode na cesti, prešla na lijevu stranu u trenutku dok je nailazio automobil kojim je upravljao vozač sa sisačkog područja. Udario je u bicikl i biciklisticu koja je pala na kolnik i zadobila teške ozljede i preminula nedugo po dolasku u bolnicu.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.