Kobni let

Dva kineska vojna pilota poginula tijekom obuke, srušio im se avion

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Dva kineska vojna pilota poginula tijekom obuke, srušio im se avion
01.04.2013.
u 08:24
Na terenu nije zabilježena šteta zbog pada "lovca", navodi Sinhua dodajući da su ekipe zračnih snaga kineske vojske izašle na teren.
Pogledaj originalni članak

Dva kineska vojna pilota poginula su u padu borbenog zrakoplova \"lovca\" kod grada Rongcheng u provinciji na istoku Kine Shandong, javlja China.org. Nesreća se dogodila u nedjelju popodne tijekom obuke pilota.

Na terenu nije zabilježena šteta zbog pada \"lovca\", navodi Sinhua dodajući da su ekipe zračnih snaga kineske vojske izašle na teren.

>>Srušio se zrakoplov s dužnosnicima Konga

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.