SUMNJIČE JE ZA KRAĐU

Duže im vrijeme čistila kuću i krala vrijedne predmete

Foto: Getty Images
Duže im vrijeme čistila kuću i krala vrijedne predmete
07.11.2019.
u 13:20
ije priopćena kolika je šteta, a nađeni predmeti vjerojatno će biti vraćeni vlasniku
Pogledaj originalni članak

Žena (40) osumnjičena je za krađu, priopćila je  PU dubrovačko - neretvanska. Sumnja je da je iz obiteljske kuće u Župi dubrovačkoj, gdje je radila kao spremačica, kroz duže vrijeme, otuđila veću količinu zlatnog nakita, odjeće, obuće, posteljine, skupocjenog posuđa, ukrasa, suvenira kao i veću količinu novca.

Policija joj je po nalogu suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku u srijedu pretražila kuću te je u njoj našla veći dio otuđenih predmeta. Nije priopćena kolika je šteta, a nađeni predmeti vjerojatno će biti vraćeni vlasniku. Osumnjičenici slijedi dovođenje pred suca istrage.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ML
Mladjan
13:34 07.11.2019.

MOST zbog grešaka u projektu, mora hitno u sanaciju. Dok se ne sanira van je upotrebe.