NAPAD NA POLICAJCE

Držeći sjekiru u ruci policajcima prijetio da će ih ubiti

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
sjekira
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
Policija - ilustracija
08.03.2021.
u 13:37
Kako je priopćila PU ličko-senjska, 31-godišnjak se sumnjiči da je 5. ožujka u Podumu držeći sjekiru u ruci prijetio smrću trojici policajca  PU ličko-senjske.
Pogledaj originalni članak

Muškarac (31)  osumnjičen je za prijetnju, dok su još četvorica muškarca u dobi od 35, 32, 29 i 19 godina prijavljeni zbog napada na policajce.

Kako je priopćila PU ličko-senjska, 31-godišnjak se sumnjiči da je 5. ožujka u Podumu držeći sjekiru u ruci prijetio smrću trojici policajca  PU ličko-senjske. Dok su ga oni pokušali primiriti, 35-godišnjak i 32-godišnjak (obojica iz Poduma), te 29-godišnjak i 19-godišnjak (obojica iz Ramljana) fizički su napali pet  policajaca i lakše ih  ozlijedili. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
14:11 08.03.2021.

A!! A to su koalicijski partneri!