Teško bolestan?

Državna glasila u Sjevernoj Koreji i dalje šute. Nitko ne zna što je s Kim Jong Unom

Foto: Reuters/PIXSELL
Kim Jong Un
Foto: Reuters/PIXSELL
Kim Jong Un
Foto: Reuters/PIXSELL
Kim Jong Un
Foto: KCNA/REUTERS/PIXSELL
Kim Jong Un
22.04.2020.
u 06:32
O zdravstvenom stanju Kim Jong Una počelo se nagađati nakon što se 15. travnja nije pojavio na obilježavanju rođendana svog djeda, osnivača Sjeverne Koreje Kim Il Sunga
Pogledaj originalni članak

Državna glasila u Sjevernoj Koreji u srijedu i dalje šute kad je u pitanju vođa Kim Jong Un, iako su mediji širom svijeta dan ranije objavili kako je zdravstveno stanje sjevernokorejskog vođe ozbiljno ugroženo nakon operacije izvedene 12. travnja.

Sjevernokorejska novinska agencija KCNA i partijski dnevnik Rodong Sinmun nisu objavili ništa o tome gdje se nalazi Kim Jong Un, već su pisali o mjerama za borbu protiv koronavirusa, sportskoj opremi i berbi duda.

O zdravstvenom stanju Kim Jong Una počelo se nagađati nakon što se 15. travnja nije pojavio na obilježavanju rođendana svog djeda, osnivača Sjeverne Koreje Kim Il Sunga.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PV
prcko.vita
08:10 22.04.2020.

Stres i debljina na žalost još ako je pušač, to su veliki faktori koji utiču na zdravlje. Jedna od rijetkih zemalja svijeta koja nema koronu, doduše, stanovnici te zemlje imaju standard skoro kao građani lijepe naše, ali ipak, u Sjevernoj Koreji benzin je jeftiniji a nemaju ni višestranačka bogatstva poput hdz ili sdp.