odao počast

Dražen Slavica vratio se među vatrogasce

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Dražen Slavica vratio se među vatrogasce
16.09.2013.
u 20:46
Obljetnica je to koja mu posebno znači jer je bivši zapovjednik oslobođen odgovornosti za kornatsku tragediju i smrt 12 vatrogasaca.
Pogledaj originalni članak

Bivši vatrogasni zapovjednik Dražen Slavica pridružio se u ponedjeljak vatrogasnoj postrojbi Šibenika tijekom odavanja počasti stradalim vatrogascima u Domovinskom ratu, odnosno obilježavanja 22. obljetnice "rujanskog rata".

Obljetnica je to koja mu posebno znači jer je bivši zapovjednik oslobođen odgovornosti za kornatsku tragediju i smrt 12 vatrogasaca. U povodu proslave obljetnice "rujanskog rata" otvorena je i izložba ratnih fotografija “Vrijedno života”, autorice Marine Jurković, a predstavljena je i multimedijalna instalacija “Malo je dostojnih svjetla”, autora Zorana Lučića Luce. Sutra će se na središnjem križu na šibenskom gradskom groblju Kvanj, na mostu, u Dragišićima, Pakovom selu te Unešiću položiti vijenci.

>>Dražen Slavica: Nemam što slaviti, prošao sam golgotu

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.