POŽAR U STANU

Dramatično spašavanje u Istabulu: Majka bacala djecu kroz prozor kako bi ih spasila od požara

Foto: Screenshot
Dramatično spašavanje u Istabulu: Majka bacala djecu kroz prozor kako bi ih spasila od požara
26.02.2021.
u 18:38
Na snimci se može vidjeti kako građani na ulici s raširenim dekama hvataju djecu, dok drugi dio prolaznika u panici vrišti
Pogledaj originalni članak

Žena iz Istanbula morala je baciti svoju djecu s trećeg kata zgrade kako bi ih spasila od vatrene stihije. Dramatične trenutke spašavanja snimio je jedan od očevidaca.

Na snimci se može vidjeti kako građani na ulici s raširenim dekama hvataju djecu, dok drugi dio prolaznika u panici vrišti i viče ženi da ne baca djecu. 

Turski mediji prenose da su djeca prošla bez ozljeda. Majka je zbog oprezas pregledana u bolnici, ali je i ona ubrzo otpuštena kući.

Kako piše Guardian, požar je izbio u razvodnoj kutiji s elektroinstalacijama.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.