Upucan 5 puta

Dramatična snimka: Pogledajte kako je izgledao bijeg sjevernokorejskog vojnika!

Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
Foto: Reuters/ PIXSELL
22.11.2017.
u 09:21
Un je objavio dramatičnu snimku bijega sjevernokorejskog vojnika koji je prema granici prvo jurio džipom, a zatim nastavio pješke. Prije nego što se dočepao tla Južne Koreje, vojnici koji su ga hvatali pogodili su ga najmanje pet puta.
Pogledaj originalni članak

Ministar obrane Južne Koreje Song Young-moo rekao je da je ovo prvi put da su sjevernokorejski vojnici pucali prema južnoj strani zone.   

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

IV
ivanvladoci
12:52 22.11.2017.

rada borić, kapović, markovina, mile kekin, josipović odmah prosvijed i koncert za potporu sjevernoj koreji i borbi protiv tolerancije i komunizma.

IL
ilijan
11:41 22.11.2017.

Tako je se bježalo i iz titine Jugoslavije

MA
Marvin
16:37 22.11.2017.

Bjezalo se nekada iz istocne njemacke u zapadnu njemacku , srecom narod u istocnoj njemackoj rekao je dosta toga zatvora u srusio zid.