Imao i bombu

Ubojica pronađen mrtav: Dvije osobe preminule nakon pucnjave u Ljubljani

Foto: Zurnal24.si
Pucnjava u Ljubljani, dvije osobe ubijene
Foto: Aljoša Kravanja/24ur
Pucnjava u Ljubljani, dvije osobe ubijene
Foto: Aljoša Kravanja/24ur
Pucnjava u Ljubljani, dvije osobe ubijene
Foto: Aljoša Kravanja/24ur
Pucnjava u Ljubljani, dvije osobe ubijene
05.06.2023.
u 16:59
Dvije osobe ubijene su u pucnjavi u Ljubljani, javljaju lokalni mediji. Neslužbeno javljaju kako je i ubojica mrtav.
Pogledaj originalni članak

Policija je osigurala mjesto događaja i apelira na građane da se pridržavaju uputa policijskih službenika. 'Pridržavajte se policijskih uputa i ne zadržavajte se na mjestu pucnjave jer ometate rad interventnih službi', poručili su iz policijske postaje Ljubljana. 

Tijek događaja: 

16:57 "U široj okolici mjesta pronađen je mrtav muškarac za kojeg se, prema dosad poznatim informacijama, vjeruje da je počinitelj navedenog kaznenog djela", potvrđeno je iz Policijske uprave Ljubljana, a prenose slovenski mediji.

Prema pisanju agencije STA počinitelj je navodno pobjegao automobilom, a navodno je kod sebe još imao oružje, ali i ručnu bombu. Na predjelu Polja zaustavio je automobil, izašao iz njega i potom presudio sebi. Na mjestu događaja ostaje nekoliko policijskih jedinica koje prikupljaju informacije o svim okolnostima. Područje je ograđeno policijskom trakom.

16:48 Ostali slovenski mediji i dalje pišu da je ubojica u bijegu. Službenih informacija o njegovoj sudbini za sada nema. 

16:28 Policija je najprije izvijestila da su dvije osobe ozlijeđene, no kasnije je priopćeno da su preminule od posljedica teških ozljeda. 

16:16 Kako javlja 24ur, prema njihovim neslužbenim informacijama, napadač je također mrtav. 

15:56 Dvije osobe poginule su u pucnjavu u Ljubljani, javljaju lokalni mediji. Ljubljanska policija dobila je dojavu o pucnjavi oko 15 sati. Napadač je bijegu i u tijeku je policijska potraga. 

Uskoro više. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

SP
Spezzi
16:32 05.06.2023.

Inače svi glavni mediji su istočno-orijentirani pa dnevno dobivamo izvještaj kad se kosi trava i odvozi smeće iz Beograda. da nije ovog slučaja, ne bi znali da Ljubljana uopće postoji, a to je praktično predgrađe Krapine.

Avatar krcedolac
krcedolac
16:15 05.06.2023.

"Slovenci"....

Avatar Marko
Marko
16:51 05.06.2023.

Se kličem, Suljo