intervencija HGSS-a

Drama na izletu u Požegi: Učenike i nastavnike napali stršljeni, jednu ženu uboli 10 puta

Foto: HGSS Stanica Požega
Drama na izletu u Požegi: Učenike i nastavnike napali stršljeni, jednu ženu uboli 10 puta
23.09.2021.
u 14:30
Spasiteljicu koja je pomagala djeci i nastavnicima stršljeni su uboli 10 puta i uz još jednu osobu nalazi se u bolnici na promatranju, dodaju iz HGSS-a
Pogledaj originalni članak

Požeški HGSS na svojim stranicama objavio je kako je danas tijekom drugog dana boravka u prirodi za učenike OŠ Antuna Kanižlića u sklopu Europskog tjedna mobilnosti morao intervenirati. Ugodan boravak u prirodi prekinuli su stršljeni koji su napali djecu i nastavnike.

"HGSS je u sklopu dežurstva na ovom događaju intervenirao i zbrinuo nekoliko izbodenih, a u pomoć je pozvana i Hitna medicinska pomoć te djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege koji su radi sigurnosti naših građana, uklonili stršljene", stoji u objavi.

Spasiteljicu koja je pomagala djeci i nastavnicima stršljeni su uboli 10 puta i uz još jednu osobu nalazi se u bolnici na promatranju, dodaju iz HGSS-a.

"Ovim putem pohvaljujemo ravnateljicu OŠ Antuna Kanižlića koja vodi brigu o sigurnosti djece i nastavnika koji svoje aktivnosti provode na neurbanim područjima na način da je pozvala HGSS da budu prisutni za vrijeme izleta u slučaju potrebe", poručili su.

Foto: HGSS
stršljeni

Video: Azijski divovski stršljen jede pekmez od jagode

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
15:47 23.09.2021.

Ne sebični, hrabri HGSS-ovci!!!!!!