impresivan životopis

Dragan Lozančić jednoglasno potvrđen za šefa SOA-e

Foto: ''
Dragan Lozančić jednoglasno potvrđen za šefa SOA-e
19.10.2012.
u 13:38
– Smatramo da će novi čovjek na čelu agencije učiniti dodatni kvalitetan iskorak u radu sigurnosno-obavještajnih službi – kazao je I. Dragovan
Pogledaj originalni članak

Saborski Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost jednoglasno je podržao prijedlog da novi ravnatelj Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) bude Dragan Lozančić koji trenutačno obnaša dužnost pomoćnika ministra obrane za obrambenu politiku. Prije toga istog su kandidata podržali i predsjednik RH Ivo Josipović te premijer Zoran Milanović, a nakon ove potvrde njegovo imenovanje trebaju svi supotpisati.

Nakon zatvorene sjednice, predsjednik odbora Miroslav Tuđman rekao je da Dragan Lozančić ima niz referencija za ovo mjesto pa se nada da će biti dobar ravnatelj. S njime se složio i potpredsjednik odbora Igor Dragovan koji smatra da Lozančić ima impresivan životopis.

– Dobar dio posla koji je radio posljednjih 20 godina odnosi se na nacionalnu sigurnost i bez obzira na to što ne dolazi iz agencije, smatramo da će novi čovjek na čelu agencije učiniti dodatni kvalitetan iskorak u radu sigurnosno obavještajnih službi – kazao je Dragovan.

>>Dogovor Josipović - Milanović: Dragan Lozančić novi šef SOA-e

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.