PROMO

Doživite kvalitetan city break u Hotelu Castellum**** u centru grada Čakovca

Foto: Promo
Hotel Castellum
Foto: Promo
Hotel Castellum
Foto: Promo
Hotel Castellum
Foto: Promo
Hotel Castellum
Foto: Promo
Hotel Castellum
Foto: Promo
Hotel Castellum
29.10.2018.
u 15:10
Uživajte u jedinstveno uređenim sobama i prekrasnom pogledu na Perivoj Zrinskih, bogatoj gastronomskoj i vinskoj ponudi, a ujutro se razbudite uz doručak od ekološki uzgojenih namirnica i organski uzgojenu kavu
Pogledaj originalni članak

Hotel Castellum smješten u samom središtu grada Čakovca, nadomak Starog grada i Perivoja Zrinskih započeo je s poslovanjem u proljeće 2018. godine. Od tog trenutka turistička ponuda grada Čakovca i Međimurske županije postaje bogatija za objekt dostojan i većih Europskih središta.

Oduševit će Vas vrhunska usluga i ponuda

Ovaj hotel s četiri zvjezdice, posjeduje i dva posebna standarda, a to su bike i meetings standardi, koji čine okosnicu poslovanja. Hotel raspolaže s trideset smještajnih jedinica koje su raspoređene u četiri kategorije, od kojih brojimo jedan luksuzni superior suite s terasom. Stilski povezane sobe, ujedno imaju i dozu individualnosti jer se u svakoj od njih nalazi neki poseban detalj kreiran upravo za hotel Castellum. Velik dio smještajnih jedinica krasi, zahvaljujući zavidnoj lokaciji hotela, prekrasan pogled na Perivoj Zrinskih. U sklopu hotela nalazi se multifunkcionalni kongresni centar, te ured za poslovne sastanke.

Foto: Promo
Hotel Castellum

Kušajte vina iz bogate eno arhive

Bogati gastronomski dio ponude čine tri barska koncepta i to Sky bar, Wine bar i Watch Tower bar, svaki kao odvojena cjelina za sebe. Sky bar predviđen za organizaciju evenata dovodi gosta na sam vrh hotela gdje se odaje osjećaj da su stoljetne krošnje drveća nadohvat ruke svakome tko dođe tamo. U Wine baru hotela možete kušati i ponijeti kući bocu vina iz zavidne arhive u kojoj su zastupljeni najbolji međimurski vinari, te je samim time ovaj bar svojevrsno mjesto objedinjenja cjelokupne ponude svih lokalnih vinara što je ujedno i posebnost ovog hotela. Prostor Watch Tower bara odiše posebnošću uređenjem interijera koji je sve samo ne klasičan. Posluživanje lokalne, ekološki uzgojene hrane u vidu doručka i organske kave uz brojnu drugu ponudu, privlači ne samo goste hotela već i domicilno stanovništvo.

Foto: Promo
Hotel Castellum

Bogata ponuda u Međimurju oplemenit će boravak gostiju u Hotelu Castellum. Predivno središte Čakovca, brojne vinarije i vinske ceste, wellness ponuda i prekrasna priroda oduševit će svakog gosta koji odluči posjetiti ovu posebnu destinaciju.

HOTEL CASTELLUM
Vladimira Nazora 16
40 000 Čakovec
Tel. +385 40 304 200
info@castellum-cakovec.com
www.castellum-cakovec.com

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr