HRT javlja

DORH istražuje bivšeg ministra Crnoju

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.01.2016., Zagreb - U Saboru je odrzana prva sjednica Odbora za veterane u osmom sazivu. Mijo Crnoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Mijo Crnoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.01.2016., Zagreb - Mandatar Tihomir Oreskovic na drugoj sjednici 8. saziva Hrvatskog sabora predstavio program Vlade i njezine clanove te od zastupnika zatrazio da mu iskazu povjerenje. Josip Djakic, Mijo Crnoja. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
07.02.2016.
u 19:44
HRT-u je potvrđeno da nadležno Državno odvjetništvo poduzima zakonom propisane radnje radi utvrđenja pravno relevantnih činjenica.
Pogledaj originalni članak

Bivši ministar branitelja Mijo Crnoja morat će DORH-u objasniti okolnosti pod kojima mu je dodijeljeno zemljište u Samoboru, na kojem je imao prijavljeno prebivalište. 

HRT-u je potvrđeno da nadležno Državno odvjetništvo poduzima zakonom propisane radnje radi utvrđenja pravno relevantnih činjenica. 

To se odnosi i na moguće nezakonito prijavljivanje prebivališta u Samoboru, odnosno navodno izbjegavanje plaćanja prireza u Zagrebu od 18%.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 77

DU
Deleted user
20:18 07.02.2016.

A netko drugi istražuje snimke iz Ministarstva Branitelja, bit će perja,...

BO
bojuki1
20:23 07.02.2016.

DORH služi samo tome da štiti braću Milanović.

Avatar samo Istina
samo Istina
21:10 07.02.2016.

Očekivano. Bilo bi čudo da ga ne istražuju, posebno nakon izjava kojima je sam sebe pokopao