obmanio javnost

Don Kaćunko glavu obrijao samo virtualno, a u laži su kratke noge!

Foto: VL
Kaćunko (1)
Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
'31.07.2010., Umag - Teniski turnir Croatia Open, Medjunarodno prvenstvo Hrvatske u tenisu. Turnir poznatih, Don Andjelko Kacunko. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: VL
anđelko kaćunko
17.12.2011.
u 10:00
Don Kaćunko se u javnosti ponovno pojavio s kosom, tvrdeći kako je svojom sitnom obmanom zapravo želio upozoriti na velike političke obmane koje nas okružuju
Pogledaj originalni članak

Don Anđelku Kaćunku kosa je u četvrtak odletjela s glave kad je vidio da je Kukuriku koalicija dobila mandat od predsjednika države, a dan nakon toga ponovno mu je narasla! Čudo? Ma ne, nego tečaj photoshopa koji je don Anđelko završio još dok je bio djelatnik Vojnog ordinarijata, a prisjetio ga se ovih postizbornih dana, kao i obećanja da će obrijati glavu ako Milanović pobijedi na izborima. Obećanje ipak nije ispunio i ošišao se samo virtualno na svome blogu.

Svi su ga shvatili ozbiljno jer kako drukčije shvatiti svećenika pa su mediji vrlo brzo prihvatili još jednu njegovu originalnu doskočicu na aktualnu društvenu i političku situaciju. No, samo dan poslije Kaćunko se u javnosti ponovno pojavio s kosom, tvrdeći kako je svojom sitnom obmanom zapravo želio upozoriti na velike političke obmane koje nas okružuju. Budući da je njegova ćelava fotografija još na blogu, njegovi obožavatelji mogu birati – photoshop ili bez njega.

A kad se on igra s javnošću, i mi smo se poigrali njegovim likom...

Blog don Anđelka Kaćunka - DON BLOG!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 81

VF
vferari
10:08 17.12.2011.

Crkva odnosno kler po kozna koji put dokazuje da je običan cirkus i da joj je pod hitno potrebna ozbiljana revizija.

ZI
zigi7darko
10:10 17.12.2011.

Svatko si daje za pravo interpretirati Isusovo učenjena svoj naćin. E moj Don Kačunko, nisam baš siguran da bi Vaš naćin bio Isusu drag, prije bih rekao suprotno. No to ide Vama na dušu. Lijepi pozdrav iz Slavonije!

SO
solocontra
14:24 17.12.2011.

jedna riječ postoji za gore navedenog \"velečsnog\" IDIOT..