USTAVNI SUD

Do daljnjeg sve odluke objavljuju na webu, dostava strankama kada bude moguće

Foto: ilustracija
Ustavni sud
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
ustavni sud
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
ustavni sud
24.03.2020.
u 13:03
Morali su prilagoditi postojećoj situaciji, sukladno preporukama i mjerama
Pogledaj originalni članak

Je li za vrijeme trajanja pandemije koronavirusa nečija ustavna tužba usvojena ili odbačena, stranke i njihovi opunomoćenici ubuduće će moći saznati na internet stranicama Ustavnog suda.

Naime, kako je priopćeno s Ustavnog suda i oni su se morali prilagoditi postojećoj situaciji, a sukladno preporukama i mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u svrhu zaštite zdravlja te sprječavanja daljnjeg širenja bolesti uzrokovanih koronavirusom.

Navode tako da će do daljnjeg "nakon donošenja ustavnosudskih odluka iste promptno objavljivati na svojoj mrežnoj stranici www.usud.hr, dok će njihov pisani otpravak otpremati strankama odnosno njihovim punomoćnicima kad se za to steknu uvjeti za njegov normalni rad". 

VIDEO Mitovi o koronavirusu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.