likvidacija pukanića

Đurović: Pogriješio sam što sam pomogao Mataniću u zatvoru

Foto: POOL/PIXSELL
Đurović: Pogriješio sam što sam pomogao Mataniću u zatvoru
29.09.2010.
u 09:39
- Ako sam šest dana poslije toga gnjusnog djela došao u Hrvatsku, ja sam za ludnicu, a ne zatvor, kazao je Slobodan Đurović u nastavku svoje obrane.
Pogledaj originalni članak

- Ako sam šest dana poslije toga gnjusnog djela došao u Hrvatsku, ja sam za ludnicu, a ne zatvor, kazao je Slobodan Đurović u nastavku svoje obrane. Još jednom je pred vijećem zagrebačkog Županijskog suda zanijekao sve navode optužnice te kazao kako mu je jedina greška što je pomogao Robertu Mataniću dok je bio u zatvoru.

Iznoseći prethodnih dana suđenja optuženima za likvidaciju Ive Pukanića i Nike Franjića svoju obranu, Đurović je više puta ponovio kako se optužnica temelji na “lažima maloumnog krunskog svjedoka Tomislava Marjanovića, šarlatana Ratka Kneževića te još jednog lažljivca Dušana Ercega”. Svoje tvrdnje o svjedocima koje on naziva lažljivcima Đurović je potkrijepio i izvacima iz njihovih iskaza.

- Nošenje oružja u Srbiji je tradicija, nikada nisam imao poslovne ni druge kontakte sa Stankom Subotićem, Milom Đukanovićem, Ratkom Kneževićem i Vladimirom Zagorecem, u Nizozemskoj sam bio dosta često, no nisam posjećivao Sretena Jocića u zatvoru jer nije bilo potrebe, 780.000 eura mi je uplaćeno jer sam ishodovao promijenu urbanističkog plana....

Odgovarao je tako Slobodan Đurović na pitanja stranaka u postupku u nastavku suđenja optuženima za likvidacije Ive Pukanića i Nike Franjića na zagrebačkom Županijskom sudu. Upitan da objasni zašto se kao poslovni čovjek koji nema vremena i zarađuje milijune eura sastaje s osobom kao što je Robert Matanić, kojeg se u Bugarskoj sumnjičilo za ubojstva, Đurović je kazao kako su te optužbe bile lažne. Kazao je i da ga je sa krunskim svjedokom upoznao prijatelj Žarko Pavlović.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MM
Mladen Miletić
11:33 29.09.2010.

Maloumne voli sudstvo sa takvim smo se sudili i mi nas stotinjak i svi popušili kao magarad, zahvaljuči \"ZAKLONU\" koji nepozna pravićnost-poštenje i pravdu-realitet. samo zakon balkana-narodnjačkih novina i naredbe prijatelja suda-ca iz politike !

AV
avijaticar
18:46 29.09.2010.

ti si za ludaru,a ko ti je onu lovu silnu uplatio na racun,takav -poslovan covjek i bogat ide se nalaziti sa jednim klosarom i ubojicom matanicem,i s anjima svima.hehe,bas se pitam,i to na spačvi taj dan,i jos telefonirali sto puta to ljeto,kako da ne,nevin si