Glazbena škola

Đorđe Stanetti podučavat će mlade pijaniste na Steinwayu

Foto: Marko Jurinec/pixsell
Đorđe Stanetti podučavat će mlade pijaniste na Steinwayu
17.01.2011.
u 14:52
Varaždinska Glazbena škola još je početkom školske godine dobila od Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga status nacionalnog Centra izvrsnosti za glazbu i ples
Pogledaj originalni članak

Varaždinska Glazbena škola još je početkom školske godine dobila od Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga status nacionalnog Centra izvrsnosti za glazbu i ples. 

– Zahvaljujući tome nekoliko puta godišnje ugostit ćemo vrhunske glazbene pedagoge i umjetnike, domaće i strane, koji će učenicima naše škole, ali i iz cijele Hrvatske održati niz predavanja i radionica – rekao je Moreno Vinceković, ravnatelj škole. Priliku za dodatno usavršavanje u centru imat će stotinjak mladih glazbenika, a prvi seminar održat će istaknuti hrvatski pijanist Đorđe Stanetti. Bit će to i prvi seminar na kojem će učenici svirati na vrhunskom instrumentu “Steinwayu”. Seminar će se održati 24., 25. i 26. siječnja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.