Đorđe Čurčić iz SDSS-a novi dožupan vukovarsko-srijemski

Foto: AFP
Đorđe Čurčić iz SDSS-a novi dožupan vukovarsko-srijemski
21.12.2009.
u 10:42
Za dogradonačelnika Vukovara iz redova nacionalnih manjina pobijedio je Dejan Drakulić, također iz SDSS-a, koji je osvojio više glasova od konkurenta Jovana Kneževića iz SDP-a.
Pogledaj originalni članak

VUKOVAR - U drugom krugu dopunskih izbora za zamjenika općinskih načelnika, gradonačelnika i župana iz redova nacionalnih manjina u Vukovarsko-srijemskoj županiji, Đorđe Čurčić iz SDSS-a osvojio je najviše glasova i postao novi dožupan vukovarsko-srijemski.

Za dogradonačelnika Vukovara iz redova nacionalnih manjina pobijedio je Dejan Drakulić, također iz SDSS-a koji je osvojio više glasova od konkurenta Jovana Kneževića iz SDP-a.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar kresh_35
kresh_35
11:06 21.12.2009.

bolje i domaci srbin jovo iz sdp-a nego nekakav doseljeni kamenjar jozo iz bilo cega drugoga, mislim da nam je nekakvih, zadri, glavasa, i slicnih bilo dosta i previse

MA
malena27
11:14 21.12.2009.

ovaj na slici ( gore) je li to taj \" junacina\" Dorde?

OB
-obrisani-
11:43 21.12.2009.

e jeb** te drzavo kad ovako nesto u Vukovaru dopustas!!!!!!!!