Teške ozljede

Djevojku ispred splitskog kluba pretukao bivši juniorski boksački prvak?

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Djevojku ispred splitskog kluba pretukao bivši juniorski boksački prvak?
22.07.2019.
u 22:50
Djevojka je s teškim tjelesnim ozljedama zaprimljena u splitski Klinički bolnički centar
Pogledaj originalni članak

Ispred noćnog kluba u središtu Splita pretučena je 20-godišnja djevojka i s teškim tjelesnim ozljedama zaprimljena je u splitski Klinički bolnički centar.

Splitska policija radi brutalnog premlaćivanje djevojke pred klubom traži muškarca, bivšeg juniorskog prvaka u WBC kategoriji koji u klubu radi kao zaštitar, a djevojku je napao pred klubom, nakon nekakvog naguravanja u unutrašnjosti, javlja Dalmatinski portal. Muškarac je trenutno nedostupan policiji. Navodno i on ima nekakve ozljede po glavi

Kako je Večernji list neslužbeno doznao riječ je o Splićanki koja je izašla u predvorje kluba, a za njom je izašao muškarac koji ju je pokušao rukom dohvatiti po tijelu. Izmakla se na što ju je šakom udario više puta u glavu. Razbio joj je vilicu i ozlijedio oko. 
 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

BI
Bog i Hrvati
01:38 23.07.2019.

Dotičnog preodgojiti u stanici interventne policije.

JO
josmalopanestalo
23:07 22.07.2019.

teški hajduk, kak bi rekel Ilija Čvorović " šta je junačino na ženu si udario"

DU
Deleted user
01:24 23.07.2019.

Kako to možete nazvati muškarcem? Nek mamu ili tatu koji su ga tako lijepo odgojili "centrira". Bilo bi zanimljivoo čuti čija je to junačina bez imena i prezimena. "Muškarac je trenutno nedostupan policiji. Navodno i on ima nekakve ozljede po glavi." Zašto je nedostupan, da i ovog neće morati privoditi mama djevojke? Ili je preko u susjedstvu, traži oprost u Međugorju. Znate da je bivši juniorski prvak, a niste niti inicijale stavili.? NAVODNO i on ima nekakve ozljede po glavi, možda je NAVODNO i muškarac?