Zaustavilo ga osoblje

Djevojka (22) ga odbila u klubu pa joj bocom piva razbio glavu

Foto: Facebook
Djevojka (22) ga odbila u klubu pa joj bocom piva razbio glavu
04.02.2015.
u 18:32
– Bio mi je jeziv i pokušala sam otići, no nije me puštao – ispričala je 22-godišnja April
Pogledaj originalni članak

Prvi izlazak s prijateljima otkad se s dečkom doselila u britanski Newcastle umalo je završio kobno za 22-godišnju April Parslow. Izašla je s društvom u klub, a ondje ju je pratio i nametao joj se mladić Nikki Harrison. Kad mu je rekla da nije zainteresirana, zgrabio ju je za vrat i nekoliko puta udario po glavi svojom bocom piva. Rasjekao joj je čelo, a stao je tek kada ga je prekinulo osoblje kluba, piše Metro.

Zbog toga je dobio 12 mjeseci uvjetne zatvorske kazne.

– Nisam ništa učinila muškarcu koji me napao. Bila sam nova u gradu i izašla sam u velikoj grupi kako bi se sprijateljila s ljudima s posla. On me izolirao iz skupine i nije me puštao na miru – ispričala je April. Dodala je kako joj je napadač prišao i nije prestajao buljiti u nju.

Bio mi je jeziv i pokušala sam otići, no nije me puštao. Odvratno je što muškarac može učiniti ženi i da se to smatra prihvatljivim. Ako netko kaže ''ne'', trebao bi se se povući – dodala je April. Zbog napada ova 22-godišnjakinja ima noćne more te se prvo preselila u drugu kuću jer se nije osjećala sigurnom. Nakon dva mjeseca promijenili su i grad.

Na čelu imam ožiljak i moram ga skrivati kosom da ga ljudi ne bi vidjeli – rekla je April i dodala da sada, kada je napadač kažnjen, može nastaviti sa svojim životom.

>> Mladić zadavio svoju djevojku pa je bacio s krova bolnice

>> Teška tragedija Ashtona Kutchera: Serijski ubojica nasmrt izbo njegovu djevojku prije 13 godina

>> Ljubomorni mladić nožem napao bivšu djevojku

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
19:21 04.02.2015.

Po čemu je cura zaslužila takve komentare da mi je znati.

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
20:04 04.02.2015.

Kad ce knjiga ili jos bolie film kod tako uzbudklivog,napetog i jezivog dogad jaja glavno da je promjenila grad April Parslow.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
16:38 05.02.2015.

Da je dobio 12 mjeseci da tucka kamenje prosao bi mu nagon da lupa flase po curama! A ovo 12 uvijetno...jos misli na osvetu...