Mali Lošinj

Djevojčica u lisnatom našla plavi balon, Lidl se ispričao

Foto: Snimio čitatelj
Djevojčica u lisnatom našla plavi balon, Lidl se ispričao
29.07.2012.
u 19:15
U trgovačkom lancu Lidl pekarski proizvodi samo se peku, a tijesto dostavljaju dobavljači. Koji, još se ne zna!
Pogledaj originalni članak

Doručak kupljen u pekarnici trgovačkog lanca Lidl u Malom Lošinju doslovno se zgadio jednoj zagrebačkoj obitelji. U lisnatom pecivu s kakaom pronašli su plavi balon!

– Naša nam je osmogodišnja kći uzbuđeno priopćila da je u pecivu pronašla plavi balon. Isprva smo mislili da se radi o dječjoj mašti, no poprilično smo se iznenadili kad smo i svojim očima vidjeli taj, u najmanju ruku, neuobičajen prizor – rekla je majka djevojčice (podaci poznati redakciji). Pecivo koje su platili tri kune, kažu, zasigurno je posljednje kupljeno u toj pekari.

– Nije potrebno previše mašte kako bi se dočaralo što se sve moglo dogoditi da je dijete progutalo taj komad balona. Nadamo se samo da u balonu nije bilo opasnih kemikalija – kažu.

Kako doznajemo, pekarski proizvodi u tome se trgovačkom lancu samo peku, a već pripremljeno tijesto nabavlja se od dobavljača. Kojeg, u Lidlu nisu otkrili.

– Trgovački lanac Lidl sa žaljenjem je primio reklamaciju te se ispričavamo zbog neugodnosti koju su naši kupci doživjeli. Kako bi se utvrdile točne okolnosti pod kojima se dogodio navedeni slučaj, Lidl će stupiti u kontakt s kupcem, a tražit ćemo i očitovanje dobavljača – poručili su iz Lidla.

>>Što jedemo? Izgleda kao sir i ima takav okus – a od sira ni "S"

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 40

MR
mrkva
19:23 29.07.2012.

.... ..na sud....!!....da se ovo dogodi u nekoj americkoj drzavi....evo milijuna...!! . ..na Balkanu nikome nista...!! .

OB
-obrisani-
19:30 29.07.2012.

..dobro da balon nije bio bezbojan, sa sadržajem opora ukusa u njemu....

JA
jalnus
19:20 29.07.2012.

Napuhavala su djecica i balone nadjene u parku nekad davno ...