TEŠKO OZLIJEĐENA

Djevojčica koju je udarila ministrica Žalac vratila se kući, noga je u gipsu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
žalac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Gabrijela Žalac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Gabrijela Žalac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Gabrijela Žalac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Gabrijela Žalac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Gabrijela Žalac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Gabrijela Žalac
12.03.2019.
u 20:19
. Ranije smo doznali kako djevojčica nije morala biti operirana nego joj je ozlijeđena noga namještena uz pomoć rendgena.
Pogledaj originalni članak

Djevojčica iz Vinkovaca, koja je u subotu teško ozlijeđena kada je na nju, dok je pretrčavala cestu, naletio automobil kojim je upravljala ministrica Gabrijela Žalac danas se vratila kući.

Prenio nam je to jedan susjed navodeći da joj je noga u gipsu. Kaže kako ju je kući iz KBC Osijek, gdje je prevezena iz vinkovačke bolnixe, dovezlo vozilo hitne pomoći. Ranije smo doznali kako djevojčica nije morala biti operirana nego joj je ozlijeđena noga namještena uz pomoć rendgena. Dok ponovno bude mogla bezbrižno trčati i igrati se, odnosno dok se u cijelisti ne oporavi proći će tjedni. 

Pogledajte i video: Ministrica Žalac ponudila mandat na raspolaganje

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
20:34 12.03.2019.

Ajde ne razvlacite nesrecu do besvjesti. Radje objavite barem 5 imena direktora iz Uljanika i njihovu imovinu. To bi vam bilo puuno pametnije, da imate iti malo hrabrosti...

Avatar Untouchable
Untouchable
05:19 13.03.2019.

Raspni je, raspni VL

DU
Deleted user
20:39 12.03.2019.

Niste objavili "bitne činjenice" - kao sastav gipsa, postotak vlage gipsa, boja gipsa, težina gipsa - datum rođenja prabake i pradjeda nastradale djevojčice. To čitatelj jednostavno mora znati!!!