miniturneja

Djevojački zbor Mozartine ovog vikenda na Silbi i u Zadru

Foto: Arhiva VL
Djevojački zbor Mozartine ovog vikenda na Silbi i u Zadru
13.06.2012.
u 11:19
Mozartine su nastupale uz Simfonijski orkestar HRT-a, Acoustic Projekt Zagrebačke filharmonije, Lanu Kos, Ivu Gamulina Giannija, Dionne Warwick, Nenu Belana, Vannu, Damira Urbana, sestre Husar i Ivanu Kindl
Pogledaj originalni članak

Ovog vikenda, u suradnji sa Zadarskom županijom, organizirana su dva koncerta koja će djevojački zbor Mozartine održati na otoku Silbi i u Zadru. U subotu, 16. lipnja, nastupit će na otoku Silbi u župnoj crkvi Rođenja BDM u 19 sati, a dan poslije, u 20.45, u Crkvi sv. Frane u Zadru.

Na repertoaru Mozartina bit će sakralna djela hrvatskih i stranih skladatelja klasične glazbe, W. A. Mozarta, C. Debussyja, J. S. Bacha, J. Arcadelta, J. Gallusa i dr. Dirigentica zbora je Iva Rem, a uz glasovir zbor će pratiti Mario Čopor. Kao gosti nastupit će i podmladak zbora – dječji zbor Mozartine u manjem sastavu.

Članice djevojačkog zbora Mozartine iz Zagreba u prošloj sezoni nastupale su uz Simfonijski orkestar HRT-a, Acoustic Projekt Zagrebačke filharmonije, Lanu Kos, Ivu Gamulina Giannija, Dionne Warwick, Nenu Belana, Vannu, Damira Urbana, sestre Husar i Ivanu Kindl.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.